Min hund älskar det här hunddagiset

God eftermiddag folket och välkomna till ett nytt inlägg. Ända sedan jag skaffade min hund för några månader sedan har jag fått mycket frågor, bland annat om hur jag löser dagarna för att inte lämna honom ensam för länge. Det korta svaret på det är att jag lämnar honom hos Stay and Play Hundcenter AB, vilket är ett hunddagis i Norrtälje. Ni kan läsa mer här om ni vill veta mer om dem.

Min plan var hela tiden att åka hem på mina raster för att rasta min hund, det var tanken redan från det att jag bestämde mig för att köpa en valp. När jag väl fick hem honom ändrades den planen ganska fort, jag märkte att det inte fungerade att åka hem under varje rast. Istället började jag fundera över andra alternativ som skulle fungera, det var först då jag började tänka över att lämna in honom på ett hunddagis i Norrtälje under dagarna. När jag letade efter det rätta hunddagiset hittade jag Stay and Play Hundcenter AB och kände direkt känslan av att det var rätt ställe för mig och min hund. Tur som jag hade fanns det en plats för min fyrbenta älskling, det tog inte lång tid alls innan jag kunde gå dit och skola in honom. Redan första dagen märkte jag tydligt att han älskade att vara där, han klickade bra med både personalen och de andra hundarna. Det blev aldrig ett problem med att lämna honom där varje morgon, jag märker än idag hur taggad han är när vi är på väg dit. Att jag hittade detta hunddagis i Norrtälje har blivit en bra lösning för mig och min hund om dagarna, han får all den omvårdnad han behöver och jag behöver inte oroa mig över att han inte trivs.