Hundkurser hos Theres Hundcenter

Hej igen! Vad roligt att ni har hittat hit till min lilla hörna av nätet. Här så brukar jag för det mesta skriva om min vardag och om saker och ting som helt enkelt intresserar mig och som jag tycker är roligt att få dela med mig av. Här idag så hade jag tänkt uppmärksamma ett företag vid namn Theres Hundcenter som erbjuder hundkurser i Huddinge och även jobbar som hundpsykolog i Huddinge.

Anledningen till att jag vill skriva om detta beror väl kanske främst på att jag verkligen tycker att Theres Hundcenter är så himla bra på det som hon gör och jag har fått så pass mycket hjälp genom henne, så därför vill jag verkligen uppmärksamma henne och hennes tjänster. Dessutom så har jag nu även fått reda på lite mer om er läsare sedan ni började engagera er lite mer nere i kommentarsfälten här på bloggen och jag har förstått att det är rätt så många av er som befinner er här omkring där jag själv bor, så därför hoppas jag ju också på att jag kommer att kunna vara lite behjälplig för dem av er som kanske nu också är hundägare och befinner er i närheten av Huddinge då. Hur som helst så tycker jag absolut att ni ska ta och kika vidare på just Theres Hundcenter ifall det nu är så att ni känner er intresserade av det här och har en hund som ni vill ha hjälp med eller kanske bara skapa en bättre kommunikation med. I vilket fall som helst så tycker jag alltid att det är roligt och lärorikt att gå på kurser och man skapar verkligen ett starkare band med sin hund för varje gång. Ha det nu så jättebra, alla mina nya fina läsare, och ha en jättefin helg! Vi hörs snart igen!